Dit doen wij

Planologie Brabant

U kunt bij ons terecht voor:

Van Dun Advies Brabant

Ons werkgebied is de provincie Brabant die wij bedienen vanuit onze vestigingen in Someren en Gilze. Wij specialiseren ons met Van Dun Advies in advies voor het buitengebied waarbij u kunt denken aan bestemmingsplannen, milieuadvies en landschappelijk advies. Onze adviseurs beschikken over veel ervaring op dit gebied en hebben alle benodigde expertise in huis om uw plannen vorm te geven, uit te werken en te begeleiden.

Van Dun Ontwerp en Planologie Brabant

De specialisten van Van Dun Ontwerp & Planologie houden zich specifiek bezig met niet-agrarische ontwikkelingen in het Brabantse buitengebied. Zij zorgen ervoor constant op de hoogte van de wijzigende wet- en regelgeving en beschikken over een groot netwerk op dit gebied. Onze uitdaging ligt altijd in het onwikkelen van een plan dat binnen de regels past. Mocht dit onverhoopt niet lukken, zullen wij alles in het werk stellen om de kwalitatieve bijdrage van het plan te benadrukken zodat er wél mogelijkheden ontstaan. Om de haalbaarheid van uw ontwikkelingen te vergroten verliezen we de bestaande gebruikers van het landelijk gebied daarbij niet uit het oog. Deze werkwijze op het gebied van planologie Brabant zorgt voor veel succesvol afgeronde projecten.

Omdat ruimtelijke procedures veel tijd in beslag nemen is het belangrijk om tijdig in overleg te treden met een adviseur als u uw bedrijfsactiviteiten wilt vergroten, verbreden of staken. Dit geldt ook als u nieuwe bedrijfsactiviteiten wilt starten op vrijkomende agrarische locaties of u zich als particulier wilt vestigen in het buitengebied.

Meer informatie op het gebied van planologie Brabant? Bij Van Dun Advies bent u aan het juiste adres om een geschikte sparring partner te vinden. Mogen wij u helpen?

Contact opnemen