Dit doen wij

Milieuadvies

Van Dun Advies hecht veel waarde aan een goede leefomgeving en milieu. U kunt bij ons dan ook terecht voor milieuadvies waarbij u op professionele en zorgvuldige adviezen bij al uw milieuvraagstukken kunt rekenen. Mens en dier staan hierbij voor ons centraal.

De wetgeving op het gebied van milieu verandert snel en wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u soms even niet meer weet aan welke regels u moet voldoen. In zo'n geval is het prettig te kunnen rekenen op het deskundig advies van Van Dun milieuadviseurs. Wij zorgen ervoor dat we steeds op de hoogte zijn van de laatste regels op het gebied van wet- en regelgeving en denken graag met u mee hoe u dit kunt toepassen in uw bedrijf.

Heeft u bijvoorbeeld vragen op het gebied van de Natuurbeschermingswetvergunning? Of wilt u een geurberekening of ammoniakberekening laten uitvoeren? Bij Van Dun Advies helpen we u graag verder.

Milieuadvies bij asbest

Ook op het gebied van asbestinventarisatie en asbestverwijdering zijn wij u graag van dienst. Onze jarenlange ervaring op dit gebied, maar zeker ook ons zorgvuldig opgebouwde netwerk zetten wij graag voor u in!

milieuadvies

Leest u gerust verder over milieuadvies door Van Dun Advies op onze website, maar natuurlijk komen wij ook graag met u in contact. Van Dun Advies is werkzaam in de regio Zuid-Oost Brabant vanuit vestigingen in Someren en Ulicoten. Via onze website kunt u tevens diverse recent gerealiseerde projecten van ons terugvinden.