Dit doen wij

Bestemmingsplan Someren

Over het algemeen hebben gemeentes en provincies regels en eisen opgesteld t.a.v. het gebruik en bouwen in het buitengebied. Wanneer u als ondernemer in het buitengebied nieuw wilt bouwen of wilt uitbreiden zult u moeten voldoen aan deze regels en dit valt niet altijd mee. Ook voor het buitengebied van de gemeente Someren zijn bestemmingsplannen vastgesteld, zoals u ook op de gemeentelijke website kunt lezen. In het bestemmingsplan zijn diverse zaken m.b.t. de bestemming van een perceel vastgelegd.

Bestemmingsplan Someren

Steeds vaker zien we dat bedrijven in het buitengebied aan de slag gaan met nevenfuncties, zoals recreatie, zorg of verhuur. Deze nieuwe activiteiten dienen goedgekeurd te worden door de gemeente en moeten dan ook passen binnen het bestemmingsplan zoals vastgelegd door de gemeente. De specialisten van Van Dun Advies ondersteunen u hierbij, waarbij we ervoor zorgen dat uw plannen en het bestemmingsplan met elkaar overeenstemmen. Van ruimtelijke ordening tot architectuur en van stedebouwkunde tot landschappelijk advies ondersteunen wij u graag met het indienen van de juiste aanvraag.

Bestemmingsplan Someren

Gerealiseerde projecten

Vanuit onze vestiging in Someren werken wij dagelijks aan bestemmingsplannen in de regio rondom Someren. Dit zijn veelal agrarische bedrijven, bijvoorbeeld een melkveestel, geitenhouderij of bedrijven op het gebied van tuin- en akkerbouw. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over deze en vele andere projecten.

Ontdek onze projecten

 

Naast onze dienstverlening op het gebied van Bestemmingsplan Someren bent u bij ons ook aan het juiste adres voor: