Dit doen wij

Ontwerpbureau Eindhoven

Bent u op zoek naar een ontwerpbureau Eindhoven? Dan is Van Dun Advies uw partner voor ontwerp en architectuur in de regio Eindhoven. Onze expertise ligt in de combinatie van stedebouwkundig en landschappelijk advies wat wij met name inzetten in het buitengebied. Van nieuwbouw tot verbouwing, maar ook voor restauraties bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontwerpbureau Eindhoven

Ontwerp op maat

Elk ontwerp is maatwerk voor de specialisten van Van Dun Advies. Ons uitgangspunt hierbij zijn uiteraard uw wensen en eisen, maar we kijken hierbij ook direct naar de mogelijkheden van uw locatie, budget en bouwtechnische aspecten zoals constructie en detaillering. De toegevoegde waarde die een gespecialiseerd ontwerpbureau als Van Dun Advies u hierbij biedt, zal snel duidelijk zijn. Zeker aangezien we in het buitengebied ook nog te maken hebben met de voorwaarden van gemeentes en provincies die soms een behoorlijke uitdaging kunnen zijn. Wij vullen ons ontwerp op maat voor uw bedrijf dan ook graag aan met een landschapsontwerp, erfinrichtingsplan of beplantingsplan dat voldoet aan alle voorwaarden van betrokken partijen.

Interesse in ontwerpbureau Eindhoven?

Wanneer u op zoek bent naar een betrokken en betrouwbaar ontwerpbureau Eindhoven, maken wij graag kennis met u. Door onze lokale kennis en ervaring zijn wij in de gehele regio rond Eindhoven zeer actief op een diversiteit aan bedrijven in het buitengebied. Ontdek bijvoorbeeld onze gerealiseerde projecten bij o.a. rundvleeshouderijen, varkenshouderijen en in de tuin- en akkerbouw.

Wellicht vindt u ook onderstaande informatie interessant:

Meer informatie?

Komt u graag met één van onze adviseurs in gesprek of heeft u een specifieke vraag voor ons ontwerpbureau Eindhoven? Neem dan snel contact met ons op. Van Dun Advies heeft drie vestigingen in de regio Eindhoven, te weten in Someren, Gilze en Reek.

Contact opnemen