Dit doen wij

Werkgebied

Van Dun Advies heeft vestigingen in Gilze en Someren. Vanuit deze vestigingen zijn wij werkzaam in een groot werkgebied in Zuid-Nederland. Lokale kennis van het gebied vinden wij erg belangrijk en daarom hebben we dan ook 2 vestigingen waarmee we een groot deel van Zuid-Nederland kunnen bedienen.

Wij hebben recent o.a. projecten uitgevoerd in:

Onze specifieke ervaring en kennis ligt bij alle zaken die met het buitengebied te maken hebben. Onze projecten zijn dan ook veelal te vinden in de agrarische sector, te weten de rundvleeshouderij, varkenshouderij, geitenhouderij, pluimveehouderij, paardenhouderij en tuin- en akkerbouw. Is uw bedrijf actief in één van deze gebieden en heeft u plannen om uw bedrijf uit te breiden, start u een nieuw bedrijf of heeft u andere vragen, dan bent u bij de adviseurs van Van Dun Advies aan het juiste adres.

Werkgebied Van Dun Advies

Ons werkgebied is het buitengebied

Ondernemers in het buitengebied staan onder druk van veel wet- en regelgeving. Over uw plannen moet goed nagedacht worden, en voor u nieuwe plannen indient ter goedkeuring is het verstandig deze met Van Dun Advies te bespreken. Gebruik onze kennis en ervaring in uw voordeel zodat u zeker weet dat uw plannen goed onderbouwd zijn. Van bestemmingsplan tot risico-inventarisatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact

Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf. Wanneer u vragen heeft, komen we dan ook graag in contact om samen op zoek te gaan naar een passende oplossing.

Contact opnemen