Dit doen wij

Ruimtelijke Ordening Brabant

Op zoek naar een partner die u adviseert en creatief en veelzijdig met u meedenkt op het gebied van ruimtelijke ordening in de provincie Noord-Brabant? Maak dan kennis met de specialisten van Van Dun Advies. Bij ons bureau werken mensen met diverse specialisaties zodat u bij ons altijd aan het juiste adres bent voor al uw vragen op het gebied van ruimtelijke ordening. Wij gaan graag met u in gesprek om uw uitdaging te bespreken en samen met u op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing.

Van Dun Advies helpt u met vraagstukken, adviseert en maakt samen met u plannen op het gebied van ruimtelijke ordening.

Over Van Dun Advies

Ons bureau is opgericht in 1993 en is gevestigd in Someren en Gilze. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een veelzijdig ontwerp- en adviesbureau dat alle benodigde expertise in huis heeft om uw plannen vorm te geven, uit te werken en te begeleiden. U bent bij ons aan het juiste adres voor:

  • advies
  • bouwbegeleiding
  • wet- en regelgeving
  • brandveiligheid

Hierbij focussen wij ons op het leveren van maatwerk op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en bouw.

Ruimtelijke Ordening Brabant

Volgens Wikipedia is ruimtelijke ordening het proces waarbij met een groot aantal spelregels de leefruimte planmatig wordt benut en ingericht. Daarbij wordt rekening gehouden met individuele en gemeenschappelijke belangen. Kortweg: het zo goed mogelijk aan elkaar aanpassen van samenleving en ruimte. De wetenschapsgebieden die hierbij een rol spelen zijn planologie, landschapsarchitectuur en stedenbouw. Ook zaken als milieu en economie spelen een grote rol in de ruimtelijke ordening.

De provincie Noord-Brabant is een grote provincie met daarmee veel leefruimte die ingericht moet worden op een geschikte manier. Veel van deze leefruimte bevindt zich in het buitengebied waar met veel zaken rekening gehouden moet worden. Het opstellen van de juiste plannen om de leefruimte optimaal te benutten en in te richten is de uitdaging die de adviseurs van Van Dun Advies graag met u aangaan.

Ruimtelijke ordening Brabant

Meer informatie?

Komt u graag met één van onze adviseurs in gesprek of heeft u een specifieke vraag op het gebied van ruimtelijke ordening? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen heel graag met u in contact.

Contact opnemen