Dit doen wij

Uitbreiding dierenpension Eersel

Pension Boslucht is een modern honden- en kattenpension in het buitengebied van Eersel, tegen de bosrand van een groot natuurgebied. Honden en katten kunnen hier terecht voor dagopvang, vakantie of langdurig verblijf.

 

Welzijn voor de honden en katten staat hoog in het vaandel bij Pension Boslucht. Om deze reden is het bedrijf uitgebreid in oppervlakte zodat de honden en katten meer ruimte krijgen. Dit levert meer rust op bij de dieren, wat ook vermindering van overlast voor de omgeving tot gevolg heeft.

 

Het aantal hondenverblijfplaatsen is met de uitbreiding verhoogd van 60 naar 80 honden. Daarnaast kunnen er 40 katten opgevangen worden.

 

Een bestaand gebouw is gedeeltelijk gesloopt en heropgebouwd waarbij de oppervlakte met 137,5 m2 is vergroot. Het gebouw is gesplitst in twee afdelingen die zijn voorzien van een centraal afzuigsysteem.

 

Van Dun Advies heeft voor deze ontwikkeling het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning milieu- en bouw en de sloopmelding verzorgd. Daarnaast heeft Krijger & Van Dun juridische bijstand verleend in een bezwaarprocedure.

 

Neem ook eens een kijkje op de website van Pension Boslucht.

 

 

 

Bekijk alle projecten

Betrokken adviseurs

Rud van Herk

Adviseur ruimtelijke ordening en milieu

0493 745 015
06 26 88 82 73