Dit doen wij

Rentmeesterskamer beëdigt Verschel & Van Dun adviseurs tot rentmeester NVR

Geplaatst: 20-11-2023

Wij feliciteren onze collega's Simone Smets-Baijens en Dirk Beekmans met de beëdiging als rentmeester Nederlandse Vereniging van Rentmeesters NVR. Uit handen van de Rentmeesterskamer ontvingen zij dit keurmerk waarmee zij voldoen aan de hoge kennis-, ervarings- en gedragseisen die de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters stelt. Vanaf nu mogen zij dan ook officieel de titel Rentmeester NVR hanteren. Verschel & Van Dun bouwt hiermee aan een sterk team van vastgoedspecialisten met aantoonbare kwaliteit en integriteit om klanten te adviseren op het gebied van een duurzame leefomgeving.

Wat doet een Rentmeester? De Rentmeester is de manager van de leefomgeving, met oog voor alle betrokkenen in de stad en in het landelijk gebied. Het zijn vastgoedprofessionals die zich bezig houden met de zakelijke en juridische aspecten van grond zelf, alles wat daarin ligt en alles wat daarop staat.

Wil je meer weten over de werkzaamheden van een Rentmeester NVR of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Verschel & Van Dun telefoonnummer 013 - 303 18 76 of neem contact op met één van onze rentemeesters via Simone Smets-Baijens of Dirk Beekmans.

Nieuws overzicht