Dit doen wij

Even voorstellen: Rob de Leeuw

Geplaatst: 05-06-2023

Van Dun Groep bestaat dit jaar 30 jaar. Dat betekent dat er al 30 jaar succesvol wordt gewerkt aan duurzame en praktische oplossingen voor onze klanten in het buitengebied. Vanuit de vier kantoren in Gilze, Someren, Reek en Hilvarenbeek wordt kennis en expertise gedeeld omtrent ruimtelijke ordening, ontwerp, bouwkunde, milieukunde, omgevingsrecht, vastgoed, grondzaken en bouwconstructies. Maar wie zijn de mensen die zich iedere dag weer inzetten om uw plannen en ideeën te realiseren? In deze rubriek stellen wij ze aan u voor.

Rob werkt al bijna 25 jaar bij Van Dun Advies en kent het bedrijf door en door. Hij kwam binnen als stagiair van de MTS-bouwkunde en dat beviel hem zo goed dat hij is gebleven. Naast brandpreventiedeskundige is Rob ook bouwkundig tekenaar, preventiemedewerker en BHV-er. Als brandpreventiedeskundige heeft Rob extra aandacht voor de brandveiligheid van de te ontwerpen/te tekenen gebouwen en heeft een adviserende rol richting collega tekenaars en adviseurs. In 2018 startte Rob met de opleiding brandpreventiedeskundige en heeft hij aanvullende cursussen FSE gevolgd. Rob: ‘Als je wil en de ambitie hebt, krijg je hier alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.’

Uitdagingen
Als brandpreventiedeskundige is het steeds de uitdaging een goede mix te vinden tussen wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden binnen zijn bedrijf (omliggende gebouwen/bouwblok e.d.) eisen van de gemeente/brandweer en vaak nog eisen vanuit de verzekering. 

Wat maakt werken bij de Van Dun Groep zo leuk?
Rob: ‘De ruimte die ik krijg om op mijn eigen manier, indien nodig gedeeltelijk buiten de lijntjes, te mogen denken en werken.’

Wil je weten wat Rob voor jou kan betekenen? Stuur hem dan een e-mail of bel 013 – 519 94 58. 

Werken bij de Van Dun Groep
Spreekt het verhaal van Rob je aan? Kijk dan eens op onze vacaturepagina voor de openstaande vacatures en wie weet wordt jij onze nieuwe collega.  

Nieuws overzicht