Dit doen wij

Wij hebben nieuws!

Geplaatst: 02-06-2017

Het buitengebied is in ontwikkeling, wij ontwikkelen mee!

 

Van Dun Advies levert al jarenlang hoogstaande oplossingen aan met name de agrarische sector. Maar het buitengebied is in ontwikkeling. Hierdoor krijgen we steeds vaker de vraag om ook oplossingen te bieden voor niet-agrarische invullingen van het landelijk gebied. Dit vraagt om andere disciplines. En die disciplines hebben we ook in huis.

Bij elke ontwikkeling een passende adviseur

De niet-agrarische diensten hebben we ondergebracht onder de naam Van Dun Ontwerp en Planologie. Hierdoor wordt het voor u makkelijker om een adviseur te kiezen die past bij uw plannen. En mocht uw ontwikkeling om meerdere specialismen vragen, dan bundelen we onze krachten en maken we gebruik van de gezamenlijk aanwezige kennis en deskundigheid.

Vormgevers van uw ruimte

Het team van Van Dun Ontwerp en Planologie geeft vorm aan úw ruimte. Overweegt u te stoppen of uw locatie te herontwikkelen? Gaat u nevenactiviteiten bij uw bedrijf starten? Zoekt u een creatief ontwerp voor uw ruimte-voor-ruimte woning? De specialisten van Van Dun Ontwerp en Planologie ontwikkelen, ontwerpen én begeleiden uw plannen.

Uw deskundige partner

Samen vormen we uw deskundige partner in het buitengebied. We leveren complete oplossingen aan alle gebruikers van het landelijk gebied met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Zonder daarbij de oorspronkelijke gebruikers uit het oog te verliezen.

 

 

Agrarische ontwikkelingen

 

» Bedrijfsontwikkeling

» Ontwerp

» Vergunningen

» Milieukunde

» Bouwkunde

 

  

Niet-agrarische ontwikkelingen

 

» Ruimtelijke ordening

» Planologie

» Architectuur

» Landschappelijk advies

» Stedebouwkunde

 

  

Vastgoed en grondzaken

 

» Planschade

» Nadeelcompensatie

» Onteigening en gedoogplicht

» Beheer en pachtzaken

» Taxatie en grondzaken

 

Nieuws overzicht