Dit doen wij

Praktijkbezoeken emissiearme stalsystemen

Geplaatst: 09-12-2021

Emissiearme stalsystemen staan bij onze adviseurs volop in de belangstelling. Zij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en bezoeken daarnaast regelmatig praktijksituaties. 

Door zelf een kritische blik te werpen op toepasbare emissiearme vloeren, -systemen en luchtwassers, kunnen onze adviseurs hun klanten een gedegen advies geven. Zo hebben zij onlangs een Lely Sphere systeem in de praktijk bekeken.

Daarnaast zijn enkele van onze adviseurs nauw betrokken bij ontwikkelingen voor mogelijke nieuwe emissiearme stalsystemen.

 

 

Welk stalsysteem past bij uw bedrijf?

Heeft u al een keuze gemaakt voor een emissiearm stalsysteem bij nieuwbouw of als gevolg van de eisen van provincie Noord-Brabant?

Bestaande stallen in Noord-Brabant moeten al op 1 januari 2024 aangepast zijn. Omdat vergunningprocedures vaak veel tijd in beslag nemen adviseren wij u om niet te lang te wachten met de voorbereidingen. Onze adviseurs bekijken graag samen met u welke stallen aangepast moeten worden en welke stalsystemen er geschikt zijn voor uw bedrijfsvorm.

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 013-5199458 (Gilze), 0493-745015 (Someren), 0486-450160 (Reek) of via info@vandunadvies.nl / info@vandun-vangerwen.nl. 

 

 

Nieuws overzicht