Dit doen wij

Ondernemer zoekt boer!

Geplaatst: 08-05-2017

Onder het motto “oude stallen, nieuw leven” zijn wij namens een van onze relaties op zoek naar een agrarisch ondernemer die zijn bedrijf heeft beëindigd, zijn bedrijf afbouwt en/of wil uitbreiden met een verblijfsrecreatieve functie.

Voor een nieuw verblijfsrecreatief concept zoekt onze relatie een locatie die ruimte biedt voor ongeveer 15 verblijfsrecreatieve plaatsen, een groepsaccommodatie en een ruimte voor educatieve groepsactiviteiten en workshops. De locatie bevindt zich bij voorkeur in de regio Breda / Belgische grens en moet goed bereikbaar zijn voor de belangrijkste doelgroep, namelijk wandel- en fietstoeristen.

Onze relatie heeft ruim 30 jaar (inter)nationale ervaring in de sectoren horeca, toerisme en verblijfsrecreatie en staat open voor iedere vorm van samenwerking. Zijn plannen bevinden zich nog in de oriëntatiefase, nadere invulling is afhankelijk van de locatie. De streefdatum voor opening  is april 2018.

Ziet u een win-winsituatie? Neem dan voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op met Martijn Gerards via 06-3099 6262 of martijngerards@vandunadvies.nl.

 

Nieuws overzicht