Dit doen wij

Even voorstellen: Ruud Jansen

Geplaatst: 02-03-2023

Van Dun Groep bestaat dit jaar 30 jaar. Dat betekent dat er al 30 jaar succesvol wordt gewerkt aan duurzame en praktische oplossingen voor onze klanten in het buitengebied. Vanuit de vier kantoren in Gilze, Someren, Reek en Hilvarenbeek wordt kennis en expertise gedeeld omtrent ruimtelijke ordening, ontwerp, bouwkunde, milieukunde, omgevingsrecht, vastgoed, grondzaken en bouwconstructies. Maar wie zijn de mensen die zich iedere dag weer inzetten om uw plannen en ideeën te realiseren? In deze rubriek stellen wij ze aan u voor.

Deze maand in de spotlight: Ruud Jansen. Ruud is adviseur op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu. Hij richt zich hierbij met name op de varkens- en pluimveehouderij, akkerbouw en huisvesting van arbeidsmigranten.

Ruud studeerde Bedrijfskunde en Agribusiness en begon 9 jaar geleden bij Van Dun Advies. Eerst in de binnendienst maar al snel ontwikkelde Ruud zich en groeide door naar adviseur. Ruud helpt klanten bij het vertalen van hun vraagstukken naar antwoorden en is daarbij pas tevreden als hij deze wens ook daadwerkelijk voor elkaar krijgt. En daar ligt meteen de uitdaging want een passende oplossing vinden, is vaak zoeken in een moeras aan regelgeving en daar het juiste uithalen voor je klant, kan soms een hele uitdaging zijn. Het samenwerken binnen Van Dun vindt Ruud heel belangrijk: ‘Je hebt iedereen nodig voor het slagen van een project. De informele sfeer, de gezellige collega’s en steeds weer nieuwe uitdagingen geeft mij veel voldoening. Geen klant, vraagstuk of dag is hetzelfde en dat maakt werken bij Van Dun iedere dag weer leuk.’  

Wil je weten wat Ruud voor jou kan betekenen? Stuur hem dan een e-mail of bel 0493 - 745 015. 

Werken bij Van Dun Groep
Spreekt het verhaal van Ruud je aan? Kijk dan eens op onze vacaturepagina voor de openstaande vacatures en wie weet wordt jij onze nieuwe collega.  

Nieuws overzicht