Dit doen wij

Bijeenkomst Van Gogh Nationaal Park druk bezocht

Geplaatst: 23-02-2022

Een grote opkomst bij de informatiebijeenkomst over de ontwikkeling van het Van Gogh Nationaal Park op 23 februari jl.. Kwekers uit heel Brabant wisten de weg naar 't Zand in Oirschot te vinden, waar onze adviseur Rud van Herk een beeld schetste van de gevolgen voor hun bedrijfsvoering. 

Het masterplan voor dit Nationaal Park is het resultaat van de inzet van ruim veertig Brabantse partners, waaronder overheden en ZLTO, die willen investeren in de ontwikkeling van de natuur en het landschap in het economische hart van Brabant. 

Het gebied tussen Eindhoven, Tilburg, Breda, Helmond en ‘s-Hertogenbosch wordt volgens dit plan ontwikkeld tot een Nationaal Park; het ’Van Gogh Nationaal Park’. Een vooruitstrevend initiatief, maar wat zijn de gevolgen voor de toekomstige bedrijfsvoering van kwekerijen in dit gebied? En kan de kwekerij-sector nog inspraak krijgen in de verdere ontwikkeling van het Nationaal Park?

 

Meer informatie

Heeft u een kwekerij in het betreffende gebied en bent u benieuwd wat deze ontwikkeling voor uw bedrijf betekent? Neem dan gerust contact met ons op via info@vandunadvies.nl of telefoonnummer 013-5199458.

 

 

 

Nieuws overzicht