Dit doen wij

Adviesbureau van Gerwen wordt Van Dun & Van Gerwen BV

Geplaatst: 20-03-2018

Per maart 2018 heeft Van Dun Advies haar werkterrein verder uitgebreid door de overname van Van Gerwen Advies VOF te Reek. Dit betekent dat we vanaf nu ook de regio Noordoost-Brabant bedienen met deskundig advies op het gebied van ruimtelijke ordening, ontwerp, bouw- en milieukunde. Van Gerwen Advies wordt omgedoopt naar Van Dun & Van Gerwen BV.

Van Gerwen en Van Dun zijn beiden al 25 jaar actief in hetzelfde vakgebied. Van Gerwen vanuit haar kantoor in Reek, Van Dun vanuit kantoren in Ulicoten en Someren. Door deze overname kunnen we ondernemers en particulieren in geheel Zuid-Nederland nog beter van dienst zijn. Het team van Van Gerwen kan hiermee voortaan rekenen op ondersteuning door de specialisten van Van Dun Advies.

 

Van Gerwen blijft uw vertrouwde partner

Voor de klanten van Van Gerwen advies verandert er, behalve de naam, niets. Het complete team en het kantoor in Reek blijft hetzelfde. Ook Manita van Gerwen blijft zich de komende jaren als adviseur inzetten, en blijft daarmee uw vertrouwde aanspreekpunt.

Op de achtergrond zullen de medewerkers van Van Dun & Van Gerwen samenwerken met de collega’s van Van Dun Advies. Het dienstenpakket en de no-nonsense aanpak van beide bureaus sluiten perfect op elkaar aan. Door gebruik te maken van elkaars kennis en expertise kunnen klanten nog beter worden bediend.

 

Krijger & Van Dun omgevingsjuristen

Eerder dit jaar startte Van Dun Advies al een samenwerking met Krijger Advies. Onder de naam Krijger & Van Dun Omgevingsjuristen biedt dit bedrijfsonderdeel oplossingen bij vraagstukken op het gebied van omgevingsrecht. Lees meer.

 

De Van Dun Advies groep

De totale Van Dun Advies groep bestaat met deze overname uit ruim 45 medewerkers, verdeeld over de volgende bureaus:

  • Van Dun Advies: Ontwerp, bouw- en milieukunde. Locatie Ulicoten en Someren.
  • Van Dun Ontwerp & Planologie: Ruimtelijke ordening en planologie.
  • Verschel & Van Dun: Vastgoed en grondzaken.
  • Krijger & Van Dun: Omgevingsjuristen.
  • Van Dun & Van Gerwen: Ontwerp, bouw- en milieukunde. Locatie Reek.

Samen vinden we praktische en duurzame oplossingen voor uw plannen in het landelijk gebied. We hebben alle expertise in huis om uw plannen vorm te geven, uit te werken en te begeleiden. De schaalgrootte en de inhoud van onze projecten varieert sterk; van de bouw van een woning, bedrijfspand of stal tot de herontwikkeling van locaties.

 

Contactgegevens

 

Van Dun & Van Gerwen

Heijtmorgen 10, 5375 AN Reek

Tel. 0486 45 01 60 / info@vandun-vangerwen.nl / www.vandun-vangerwen.nl (in aanbouw)

 

Van Dun Advies

Dorpsstraat 54, 5113 TE Ulicoten / Postel 8, 5711 ET Someren

Tel. 013 519 94 58 / info@vandunadvies.nl / www.vandunadvies.nl

 

Nieuws overzicht