Dit doen wij

Vacature projectleider rundveehouderij

Geplaatst: 07-03-2017

Vanwege de uitbreiding van ons werkgebied zijn wij op zoek naar een:

PROJECTLEIDER RUNDVEEHOUDERIJ

 

Functieomschrijving

Als projectleider ben je binnen ons team verantwoordelijk voor de advisering en begeleiding van rundveehouders. Je zoekt in teamverband naar oplossingen binnen de kaders van onder andere de Wet milieubeheer en de Wet ruimtelijke ordening. Door het benutten en onderhouden van een breed netwerk en het actief werven van nieuwe opdrachtgevers stel je mede je eigen orderportefeuille samen. Daarnaast beschik je over gedegen kennis op het gebied van de Mestwetgeving en de Gecombineerde opgave. Het voeren van overleg met je klanten, collega’s en overheden zijn een essentieel onderdeel van je functie.

Standplaats

Je werkt vanuit onze vestiging in Someren binnen een enthousiast team waarin veel ruimte is voor eigen initiatief.

Profiel

Wij verwachten HBO denk- en werkniveau, waarbij een afgeronde opleiding HAS Dier- en veehouderij de voorkeur heeft.

Over ons Van Dun Advies is een middelgroot adviesbureau dat actief is op het gebied van zowel agrarische als niet-agrarische ontwikkelingen in het buitengebied. Binnen de organisatie werken momenteel 35 mensen, verdeeld over twee vestigingen. Er wordt op een professionele manier samengewerkt binnen een informele en nuchtere werksfeer.

Solliciteren?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Reageer dan door een motivatiebrief en cv te sturen naar: Van Dun Advies BV, t.a.v. Peter Monster, Postel 8 5711 ET Someren of naar: petermonster@vandunadvies.nl.  

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Monster, telefoonnr. 0493-745015 of 06-53574185.

 

Nieuws overzicht