Dit doen wij

Vacature Eerste tekenaar

Geplaatst: 13-03-2017

Vanwege de uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een:

EERSTE TEKENAAR

 

Functieomschrijving

Als eerste tekenaar ben je dé specialist op het gebied van bouwkunde en coach je zes medewerkers met als doel hun vaardigheden en bouwkundige kennis verder uit te breiden. Naast eigen tekenwerk verdeel je tekenwerk onder je collega's. Je begeleidt de voortgang op basis van tijd, budget en kwaliteit. Verder houd je je bezig met het maken brandbeveiligingsplannen (Fire Safety Engineering), het verzorgen van bouwbesluitrapportages, vergunningen en aanbestedingen, het opstellen van technische werkomschrijvingen, het voorzitten/bijwonen van bouwvergaderingen en directievoering.

Standplaats

Afhankelijk van je woonplaats werk je vanuit onze vestiging in Ulicoten of Someren. Ongeveer 25% van je tijd ben je op locatie actief.

Profiel

Wij verwachten een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten gecombineerd met inhoudelijke kennis. Je hebt ervaring met Arkey ASD en/of Adomi en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Affiniteit met het buitengebied is een pre.

Over ons

Van Dun Advies is een middelgroot adviesbureau dat actief is op het gebied van zowel agrarische als niet-agrarische ontwikkelingen in het buitengebied. Binnen de organisatie werken momenteel 35 mensen, verdeeld over twee vestigingen. Er wordt op een professionele manier samengewerkt binnen een informele en nuchtere werksfeer.

Solliciteren?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Reageer dan door een motivatiebrief en cv te sturen naar: Van Dun Advies BV, t.a.v. Peter Monster, Postel 8 5711 ET Someren of naar: petermonster@vandunadvies.nl.  

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter Monster, telefoonnr. 0493-745015 of 06-53574185.

 

Nieuws overzicht